Proxio tillhandahåller Transport och Logistikvärlden effektiva verktyg för visualisering, analys och simulering. Proxio erbjuder lösningar för företag att få kontroll på sina transportkostnader och med att beräkna miljöbelastningen.

Proxio grundades år 2014. All produktutveckling och support hanteras av Proxio Systems och ackrediterade partners. Proxios huvudkontor ligger i Göteborg.


Mattias Hägerstrand CEO/CTO


Mattias Hägerstrand

CEO/CTO
Mattias har lång erfarenhet av utveckling av innovativa mjukvarulösningar för transportbranschen. Han har varit med sedan Proxio startades, och är vår CEO samtidigt som han är arkitekt och övergripande teknisk ansvarig för Proxio’s programvara. Mattias långa branscherfarenhet och tekniska kompetens kombinerat med hans vilja att alltid hitta lösningar på gör honom uppskattad rådigivare för våra kunder. Mattias är en hängiven äventyrare och om han inte är hemma med familjen så hittar du honom säkerligen i ett löparspår eller simmandes i någon sjö eller havsvik.

E-post: mattias.hagerstrand@proxio.se
Telefon: +46 (0)70 853 21 99
Bild på Johan Vagerstam


Johan Vagerstam

COO
Johan är en erfaren entreprenör inom tech och logistik. På Proxio ansvarar Johan för att accelerera bolagets tillväxt och utveckla attraktiva kunderbjudanden. Johan har en förmåga att kunna se både viktiga detaljer och att kunna ta ett helikopterperspektiv. Innan Johan började på Proxio så var han medgrundare till TenderEasy, ett B2B SaaS-bolag inom fraktupphandling. Johan var VD på TenderEasy som sedan förvärvades av Alpega Group. När Johan inte bygger bolag, så ritar, planerar och bygger han gärna på sitt sommarhus eller rör på sig ute i naturen, till fots eller på en mountainbike.

E-post: johan.vagerstam@proxio.se
Telefon: +46 (0)73 356 17 11
Bild på Klas Sjöberg


Klas Sjöberg

Försäljning och Key Account Manager
Klas jobbar med försäljning och key account management. Hans passion finns i logistik och hållbarhet. Med omfattande erfarenhet från branschen fokuserar han på att utveckla affärsrelationer och driva försäljning. Klas bidrar med en djup förståelse för kundernas behov och ett starkt engagemang för att få företag att ställa om till hållbara transporter och effektiva logistiklösningar. På sin fritid gillar klas att vara ute i naturen, gärna i fjällmiljö med flugfiskespö i hand eller skidor på fötterna. Men kan ofta se honom längs sidlinjen av fotbollsplan när något av barnen tränar eller spelar match.

E-post: klas.sjoberg@proxio.se
Telefon: +46 (0)72 230 74 63


Adisa Dervisic

Kundsupport & Logistikexpert
Adisa Dervišić är en expert inom logistikanalys och är ansvarig för vår kundsupport. Hon har lång erfarenhet som konsult inom supply chain och ser till att våra kunder får hjälp när de behöver det. Hennes engagemang för hållbarhet och effektivitet gör henne till en värdefull tillgång när det gäller att hjälpa företag att navigera i komplexiteten med transporttariffer och beräkningsmodeller för transportutsläpp. Adisa är en mästare på att se till att alla känner sig omhändertagna, oavsett om det är på jobbet eller med familj och vänner. Hon gillar att resa, både till avkopplande soliga stränder och vackra bergsområden att vandra i.

E-post: adisa.dervisic@proxio.se
Telefon: +46 (0)76 631 27 70