Proxio Systems och Sonat har ingått ett partnerskap med målsättningen att gemensamt kunna erbjuda marknadens bästa helhetslösning för fakturakontroll.

proxio_logo_black    

Sonat har utvecklat en avancerad fakturakontrollfunktion, där Proxio har levererat en komponent i systemlösningen. Proxio Tariffs är systemet som svarar rätt på prisfrågor mot tariffer i transportavtal. Flexibiliteten hos Proxio Tariffs gör att samtliga varianter av prislistor för transportavtal kan lagras i ett molnbaserat system utan att man behöver förändra dem för att passa in i speciella mallar.

Tillgängligheten gör sedan att man erhåller en mängd funktionalitet som kan vara mycket värdefull. I Sonats fall ställer man stora volymer prisfrågor mot kundernas befintliga avtal och då är det viktigt att man snabbt får exakt rätt svar

“Med detta samarbete kan vi erbjuda våra kunder en helt automatisk process för att kontrollera transportfakturor”, säger Örjan Johnson, VD Proxio Systems.

Läs mer om Sonats fakturakontroll

Om Proxio

Proxio tillhandahåller Transport och Logistikvärlden effektiva verktyg för visualisering, analys och simulering. Proxio erbjuder lösningar för företag att få kontroll på sina transportkostnader och med att beräkna miljöbelastningen.

Om Sonat

Sonat är en ledande utvecklingspartner inom supply chain management. Sonat erbjuder fjärdepartslogistklösningar och konsulting inom supply chain management med fokus på e-handel, detaljhandel och tillverkande industri.

För mer information, kontakta:

Örjan Johnson
VD Proxio Systems
orjan.johnson@proxio.se
+46 (0)31 60 77 11
Kjell Rundqvist
VD Sonat
kjell.rundqvist@sonat.se
+46 (0)8 20 27 40