Johan kommer närmast från TenderEasy, där han som en av medgrundarna har varit VD hela vägen från starten till att bolaget förvärvades av Alpega Group. 

Som Chief Operating Officer blir Johan övergripande ansvarig för Proxio’s kunderbjudande med ett uttalat uppdrag att påskynda bolagets tillväxt genom att fokusera på försäljning mot identifierade kundsegment.  

“Proxio är ett mycket spännande bolag med produkter som har en stor potential. Bolaget befinner sig i ett väldigt intressant skede med lösningar jag tror är intressanta för de flesta större företag. Jag ser fram emot att få vara med och vidareutveckla Proxio’s produkterbjudande och säkerställa en förstklassig upplevelse för våra kunder och partners”, säger Johan Vagerstam. 

“Jag är väldigt glad att kunna välkomna Johan till Proxio. Han kan transportområdet väldigt bra och bidrar med sin kunskap och erfarenhet av att bygga mjukvarubolag. Han har ett brett kontaktnät och en unik förståelse att se kundens behov och hitta lösningar för att möte dessa.”, säger Mattias Hägerstrand, VD för Proxio. 

Johan Vagerstam tillträder tjänsten den 1 maj 2024.